Cunoaşte programul, dar nu şi lotul pe care îl va antrena. Marian Rada nu ştie cu ce jucători va pleca în cantonament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Rada, tehnicianul echipei Rapid Bucureşti. FOTO Rpressport/Răzvan Păsărică
Marian Rada, tehnicianul echipei Rapid Bucureşti. FOTO Rpressport/Răzvan Păsărică

Tehnicianul giuleştenilor, Marian Rada, a declarat că nu ştie situaţia lotului său, astfel încât nu cunoaşte numele jucătorilor cu care va pleca în cantonamentele din această iarnă.

Programul pe care îl vor urma rapidiştii în pauza competiţională de iarnă este stabilit. După reunirea din 10 ianuarie, giuleştenii vor sta 10 zile în capitală, urmând să plece la Marbella (Spania) până în data de 30 ianuarie. Ulterior, între 5 şi 15 februarie, echipa lui Rada se va antrena în Andalucia. 

Ce nu cunoaşte tehnicianul lui Rapid în acest moment este situaţia exactă a jucătorilor săi. Astfel, nu există o listă clară cu fotbaliştii care se vor antrena în această iarnă sub comanda lui Rada. 

„Eu ştiu doar că vom merge în Spania de două ori. În rest, să am un hotel cu condiţii decente, un teren bun de antrenament şi jucători, că ştiu eu ce am de făcut. Aştept şi eu reunirea ca să văd ce jucători mai sunt la noi, că nu cunosc detalii, habar nu am dacă ne-am mai despărţit de careva între timp“, a declarat antrenorul giuleştean potrivit GSP. 

George Copos, ironizat de jurnaliştii de la ESPN

Modul în care George Copos gestionează situaţia echipei din Giuleşti a ajuns dincolo de hotare. Jurnaliştii de la ESPN au ironizat comportamentul patronului rapidist, pe care l-au taxat pentru faptul că doreşte să renunţe la serviciile jucătorilor străini cu salarii prea mari.

În urma procesului de „curăţare“ a lotului vişiniu de jucătorii străini, Figueiredo, Ilijoski, Pavlovici şi Milisavljevici au fost daţi afară şi au mai rămas şapte fotbalişti: Renan, Pecanha, Walace, Teixeira, Glauber, Rui Duarte şi Bozovici.  La finalul celor 19 etape disputate din acest sezon, Rapid ocupă locul 9, cu 26 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite