Cum se vede războiul de la Kiev: „Rusia ne bombardează! N-am cuvinte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daria Bilodid
Daria Bilodid

Pe măsură ce trec orele, apar detalii tot mai înfricoşătoare despre ce se întâmplă în Ucraina, ţara care a fost atacată de ruşi, în noaptea de miercuri spre joi.

Conflictul militar din Ucraina a început, după mai multe săptămâni de incertitudine, în care s-a încercat oprirea declanşării războiului prin discuţii diplomatice. 

Din păcate, nu s-a reuşit evitarea celui mai terifiant scenariu, iar de acum întreaga planetă urmăreşte desfăşurarea evenimentelor din Ucraina, cu sufletul la gură.

Iar relatările care vin dinspre Kiev, unde au fost deja mai multe explozii, redau dimensiunea dezastrului care ia amploare. Potrivit Digi Sport, ucraineanca Daria Bilodid (21 de ani), campioană mondială şi europeană la judo, la categoria 48 de kilograme, e ultima sportivă care şi-a strigat diperarea pe reţelele de socializare. Aflată chiar la Kiev, Bilodid a explicat ce se întâmplă în oraş, de când a început atacul Rusiei.

Ce a scris Daria Bilodid?

Astăzi, m-am trezit la 6 dimineaţa cu împuşcăturile din Kiev. N-am cuvinte, mi-e foarte frică şi mă rog pentru familia şi ţara mea. Rusia ne bombardează, a declanşat războiul. Nu credeam că asta se poate întâmpla. De ce? De ce să ruinezi vieţile oamenilor? Rusia, Belarus, stop! Vrem pace, vrem să trăim!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite