Cum a reacţionat Gigi Becali când a aflat verdictul de TAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la TAS a anunţat astăzi că Viitorul este campioana României, ediţia 2016-2017, respingând memoriul făcut de FCSB.

După ce  făcut valuri toată vara, Gigi Becali susţine acum că nu e afectat deloc de această decizie. "Nu sunt dezămagit, de ce să fiu dezamăgit? Noi am cerut să se facă dreptate. A câştigat Gică, asta e, să fie sănătos. A fost o chestie de arbitraj. Aşa a vrut Dumnezeu, poate e mai bine aşa. De ce să ne scadă şansele la Liga Campionilor? Poate va fi mai uşor aşa... Poate aşa a vrut Dumnezeu şi ajungem în Ligă, eu sunt optimist", a declarat Becali pentru News.ro.

Becali a afirmat că ar vrea să se împace cu Hagi.  "I-am trimis mesaj şi l-am felicitat pe Gică. Întreb şi eu: pentru ce să mai fie supărat? Eu niciodată în viaţa mea nu i-am făcut rău lui Gică. E supărăcios. Peste două, trei zile îl şi sun. Dacă răspunde, i-a trecut. Odată şi-odată trebuie să răspundă.

Noi n-am pierdut nimic, aveam locul doi. Am rămas pe locul doi. Pentru noi era un lucru mare să fim capi de serie pe ruta campioanelor", a adăugat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite