Gigi Becali, învins la TAS: Viitorul e campioana României. Patronul FCSB a aruncat 75.000 de euro pe apa sâmbetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a validat ceea ce echipa lui Hagi a câştigat pe teren, iar patronul roş-albaştrilor a primit şi o lovitură financiară pe lângă pierderea titlului.

TAS a anunţat că Viitorul e campioana României şi va porni în preliminariile Ligii Campionilor pe ruta campioanelor. Astfel, FCSB, din postura de vicecampioană a Ligii I, va merge pe ruta non-campioanelor la tragerea la sorţi de mâine şi va avea şanse mici de a intra în grupele Ligii Campionilor, nefiind cap de serie.

Decizia înseamnă că Gigi Becali a investit degeaba 75.000 de euro pentru angajarea reputatului avocat Jorge Ibarolla. Acesta ar mai fi încasat 150.000 de euro, dacă FCSB ar fi câştigat titlul la TAS.

*FRF a confirmat decizia de la TAS: „Astăzi, 13 iulie, Tribunalul Sportiv de la Lausanne s-a pronunţat în privinţa câştigătoarei Ligii 1 în sezonul 2016-2017. TAS a decis că FC Viitorul rămâne campioana României, aşa cum s-a validat în Comitetul Executiv al FRF, în data de 5 iunie 2017“.

*Cristi Bivolaru, director general Viitorul, la sport.ro: „După o lună şi jumătate avem şi noi o dimineaţă plăcută. Am avut emoţii, a fost un examen complicat. Ne pregătim să desfacem şampania“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite