Cum a plătit Sorana Cârstea pentru ieşirea grobiană a lui Ilie Năstase: românul a făcut acuze înainte de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a învins Marea Britanie, scor 3-2, însă victoria putea fi şi mai clară, dacă n-ar fi existat circul de sâmbătă.

Publicul înfierbântat s-a aliat cu Năstase în timpul meciului Cârstea – Konta. 

Când căpitanul nejucător era escortat în afara arenei din cauza comportamentului său golănesc, s-a scandat puternic „I-LI-E! I-LI-E!“. Mai mult, publicul a hărţuit-o şi mai tare pe Konta, considerând-o vinovată pentru tensiunea creată. 

Britanica a pierdut primul game de după eliminarea lui Năstase, scorul a devenit 3-1 pentru Cârstea în setul doi, iar Johanna a izbucnit în plâns. Drept urmare, arbitrul a trimis jucătoarele la vestiare timp de 20 de minute. 

Pauza a scos-o pe Sorana din formă, iar la revenirea pe teren, aceasta n-a mai câştigat niciun game, pierzând şi meciul. Şi duminică, spectatorii au „taxat-o“ pe Konta. În timpul meciului cu Halep, fanii au fluturat batiste albe în tribune, aluzie la faptul că Johanna e o „plângăcioasă“.

Observator britanic

Încă dinaintea primului meci, Ilie Năstase s-a legat de brigada trimisă de ITF la Mamaia. „Supervizor (n.r. - Victoria Clutterbuck) e o englezoaică. E normală treaba asta? E ca şi cum ar juca România cu Anglia la fotbal şi arbitrul ar fi român“, a spus fostul lider mondial. Nici arbitrul elveţian şi nici observatorul britanic n-au luat însă vreo decizie anormală la Mamaia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite