Fără bun simţ până la capăt: cum a răspuns Năstase când a fost întrebat dacă a încercat să le ceară scuze britanicelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o vârstă, un om nu se va mai schimba. Fostul lider ATP e o dovadă în acest sens. El n-a învăţat nimic din ce s-a întâmplat sâmbătă.

Ilie Năstase a fost suspendat provizoriu de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), însă i se pregăteşte o pedeapsă dură care va fi comunicată în zilele următoare.

Şi, având în vedere ultima sa declaraţie oferită pentru sport.ro, sunt şanse mari ca ITF să taie în carne vie în cazul lui „Nasty“. 

Acesta a fost întrebat dacă a încercat să ia legătura cu cele două britanice pe care le-a catalogat drept „curve nenorocite“, sâmbătă, pe terenul de tenis. 

„Nu, n-am încercat. Păi, ce să fac cu ele? Ce să fac cu ele? Pai, una este gravidă cu al doilea copil (n.r. Anne Keothavong), aialaltă e ocupată. Pai, n-am ce să fac cu ele“, a spus Năstase.

Duminică, după terminarea partidelor de Fed Cup, preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT), George Cosac, a afirmat că „Nasty“ le-a trimis adversarelor şase buchete de flori.

UPDATE 20.00 - Ilie Năstase a comentat pentru Dolce Sport cum a fost afectat de suspendarea dictată de ITF.

„Le-am felicitat pe fete prin telefon, prin mesaje, iar acum pe Sorana, am avut posibilitatea să o felicit pe viu, cum s-ar spune. Dar n-am fost lasat să intru acolo (n.r. - în interiorul arenei). Am mâncat (n.r. - la IDU Club Mamaia), m-am dus liniştit, că meciul era deja jucat“.

Sursa citată a relatat şi un dialog în care „Nasty“ i-a făcut reproşuri unui oficial ITF: „Dumnezeule, aţi fost ridicoli cu această decizie (n.r. - suspendarea sa). Vă felicit!“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite