CTP, dezvăluire în premieră: Jucătoarea de tenis care îi provoacă „dureri de ficat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a participat, miercuri seară, la Podcastul realizat de Gazeta Sporturilor, „Profu’ de Sport“.

Cristian Tudor Popescu comentează tenis, sport pe care îl și practică. FOTO: Arhiva Adevărul
Cristian Tudor Popescu comentează tenis, sport pe care îl și practică. FOTO: Arhiva Adevărul

În dialog cu Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei, reputatul comentator a făcut o serie de afirmații savuroase, în stilul său caracteristic. Printre altele, CTP a recunoscut că are și o jucătoare în circuitul WTA pe care nu o suportă deloc! Spre ghinionul gazetarului, aceasta sportivă i-a provocat Simonei Halep cea mai dureroasă înfrângere din carieră, căci vorbim despre Jelena Ostapenko (Letonia, 25 de ani, 16 WTA).

Ostapenko a întâlnit-o de trei ori pe Halep până acum și are 2-1 în meciurile directe. Jelena a câștigat o finală de French Open în fața Simonei, care, ulterior, a mărturisit că n-a dormit trei luni după partida respectivă din 2017. Iată istoricul partidelor Halep - Ostapenko:

*2022 (Dubai): 2-6, 7-6, 6-0 Ostapenko

*2017 (Beijing): 6-2, 6-4 Halep

*French Open (2017): 4-6, 6-4, 6-3 Ostapenko

Jelena Ostapenko, o jucătoare antipatică pentru mulți români. FOTO: Arhiva Adevărul
Jelena Ostapenko, o jucătoare antipatică pentru mulți români. FOTO: Arhiva Adevărul

Cristian Tudor Popescu a mărturisit că, la ultima întâlnire, cea din acest an, pur și simplu, a avut dureri, când a văzut cum Ostapenko o învinge pe Halep!

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*Cel mai dureros a fost cu Ostapenko, din nou, că meciul ăla cu Ostapenko din iarnă mă doare fizic, mă dor splina și ficatul când văd că pierde la această persoană, la Ostapenko, care mă calcă pe nervi. Din pricina comportamentului și a jocului pe care îl practică, nu îmi place.

*Mie nu-mi place genul acesta de jucătoare care izbește în neștire mingea ca la baseball și pe dreapta, și pe rever, și dacă intră, bine, dacă nu, la revedere. Nu-mi place genul ăsta de jucătoare, nu-și elaborează jocul deloc. Treaba ei, poate să facă rezultate, dar dați-mi și mie voie să nu-mi placă genul ăsta de tenis.

*Îmi place totuși să văd la tenis și o gândire, o elaborare în joc, o tactică. Parcă e mai frumos decât să văd ce văd acum, jucătoare și jucători cât ușa, care servesc nu știu câți ași și eu stau și mă uit.

25

de victorii și 14 înfrângeri are Jelena Ostapenko în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite