CTP dă de pământ cu Serena: Williams, acuzată de o strategie perversă în finala pierdută cu Naomi Osaka

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a fost dezgustat de ce a văzut din partea fostului lider WTA şi a pus ieşirea ei nervoasă pe seama unui plan diabolic.

Cristian Tudor Popescu s-a numărat printre cei care au pus-o la zid pe Serena Williams. Această tabără a fost extrem de mare în România, însă nu prea a avut adepţi în presa internaţională şi în lumea tenisului.

Reputatul jurnalist a analizat cele întâmplate în finala de la US Open 2018 pentru republica.ro.

Ce a scris CTP?

*Naomi Osaka (20 de ani) a jucat un tenis ameţitor în prima ei finală de Grand Slam. Nu ştiu când am văzut-o ultima dată pe Serena Williams depăşită atât de evident şi sistematic în forţă a loviturilor, viteză de deplasare şi unghiuri. Nu-mi amintesc când o adversară i-a fost atât de clar superioară în utilizarea armei ei principale: serviciul.

*Frustrată şi nervoasă pentru că nu avea ce să-i facă japonezei, americanca i-a aruncat stadionul în cap. Răcnetele ei înlăcrimate la adresa arbitrului Carlos Ramos, pe care l-a calificat drept „mincinos” şi „hoţ”, susţinute de huiduielile publicului, au creat o presiune psihologică uriaşă asupra cu nimic vinovatei Naomi Osaka.

*Serena şi-a mai reparat imaginea îmbrăţişând-o pe timida şi respectuoasa Osaka şi spunând ce a văzut o lume întreagă: că japoneza a fost mai bună.

*Totuşi, această finală US Open lasă o amintire destul de amară: cea mai mare jucătoare de tenis a tuturor timpurilor a demonstrat că ştie cel mai bine să câştige, dar mai are mult de învăţat la dificilul capitol a şti să pierzi..

CLICK AICI PENTRU A CITI, INTEGRAL, CE A SCRIS CRISTIAN TUDOR POPESCU

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri