CS Dinamo s-a calificat în sferturile EHF European League la handbal masculin

0
Publicat:

CS Dinamo Bucureşti a reușit calificarea în sferturile de finală ale competiţiei masculine de handbal EHF European League, după ce a câștigat în deplasare cu echipa daneză Bjerringbro-Silkeborg, cu scorul de 27-24 (16-8), marţi seara, în manşa secundă a play-off-ului, scrie Agerpres.

CS Dinamo Bucuresti - Bjerringbro-Silkeborg FOTO: Facebook/csdinamo
CS Dinamo Bucuresti - Bjerringbro-Silkeborg FOTO: Facebook/csdinamo

Campioana României câștigase și la București, cu scorul de 37-34.

Echipa antrenată de Xavi Pascual a făcut o primă repriză de excepțională la Silkeborg, intrând la pauză cu un avans de opt goluri, 16-8, după ce ecartul maxim a fost de zece goluri (13-3, 14-4).

Danezii au reuşit să se apropie în partea secundă la două goluri, 21-23, 22-24, 23-25, dar calificarea nu a fost pusă sub îndoială, Dinamo câştigând cu 27-24.

Pentru Dinamo au înscris Andrii Akimenko 7 goluri, Miklos Rosta 6, Javier Humet Gaminde 4, Alex Pascual Garcia 3, Lazar Kukic 3, Luka Cindric 2, Călin Dedu 1, Alin Zein 1.

Vladimir Cupara a terminat cu nu mai puţin de 22 de intervenţii (47,83%).

Golurile gazdelor au fost marcate de Ludvig Hallbaeck 6, Rasmus Lauge Schmidt 4, August Friden 3, William Bogojevic 3, Victor Beenfeldt Ilsoe 2, Nikolaj Oeris Nielsen 2, Alexander Lynggaard 2, Peter Balling Christensen 2.

Portarul Mikkel Moeller Loevkvist a avut 18 intervenţii (42,86%).

Meciul a fost arbitrat de spaniolii Javier Alvarez Mata şi Yon Bustamante Lopez, în timp ce delegat EHF a fost norvegianul Bjorn Hogsnes.

În sferturi, Dinamo va înfrunta o altă formaţie daneză, pe Skjern Handbold, pe 23 aprilie la Bucureşti şi pe 30 aprilie în deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite