Cristina Neagu, devastată după ratarea Jocurilor Olimpice: Prima reacţie a vedetei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagu

La 32 de ani, interul-stânga a ratat şansa participării la evenimentul care fi găzduit de Tokyo, în această vară, între 23 iulie şi 8 august. Iar asta după ce, în 2008 şi în 2016, Neagu a prins două ediţii de JO, alături de prima reprezentativă.

Cristina Neagu a fost, din nou, „motorul“ echipei României, în turneul preolimpic de la Podgorica, în weekend.

„Adevărul“ a arătat aici cum handbalista de 32 de ani a reprezentat 75% din echipa naţională! Din păcate, eforturile ei n-au fost susţinute suficient şi de colege, aşa că România a mai bifat o contraperformanţă la fete, după Mondialul din 2019 (locul 12 din 24) şi Europeanul de anul trecut (locul 12 din 16).

Aceste eşecuri succesive au bulversat-o pe Cristina Neagu. Iar acum, după ratarea Jocurilor Olimpice, vedeta României a avut nevoie de două zile pentru a reacţiona printr-o postare pe Facebook.

Ce a scris Cristina Neagu?

*Nu vreau să vorbesc despre cât de aproape am fost de calificare sau despre arbitrajul din primul meci. Pentru că nimic nu mai contează acum, alţii vor merge la Jocurile Olimpice, iar noi vom privi la televizor. E nedrept? Probabil. Dar lucrurile sunt uneori nedrepte, atât în sport cât şi în viaţă. 

*Vreau, în schimb, să vă mulţumesc pentru susţinere. Mesajele voastre mi-au ajuns la inimă şi multe dintre ele mi-au facut efectiv pielea de găină. Şi am vrut să ştiţi asta!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite