Neagu, 75% din echipa României: Imagine teribilă cu Cristina după ratarea Jocurilor Olimpice FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagu

Naţionala feminină stă într-o singură jucătoare! Care, cât timp a putut, a făcut minuni pe teren. Acum însă, contribuţia ei de una singură nu ne mai aduce calificări şi rezultate notabile.

Faptul că România e dependentă de Cristina Neagu (32 de ani) s-a văzut şi în weekend, la Podgorica. 

În cele două partide cu Norvegia şi cu Muntenegru, interul-stânga a marcat un total de 23 de goluri şi a oferit 16 pase decisive. Ceea ce înseamnă că Neagu a fost implicată în 39 din cele 52 de goluri înscrise de tricolore. Practic, după aceste cifre, se poate spune că Neagu înseamnă 75% din echipa României! 

După partida cu Muntenegru, Cristina a fost, pur şi simplu, devastată, dovadă şi imaginile cu ea plângând pe margine. 

Neagu

Neagu are două prezenţe la Jocurile Olimpice cu naţionala României, în 2008 şi în 2016. 

Întrebat dacă vedeta naţionalei va continua să joace pentru prima reprezentativă, selecţionerul Adi Vasile a oferit un răspuns categoric: „De ce nu să nu o mai văd în lot? De ce să n-o mai văd şi pentru Paris (n.r. - JO 2024)? E important să fie sănătoasă, cred că şi peste trei ani va fi aceeaşi jucătoare bună. A demonstrat cât ţine la echipa naţională şi e un adevărat căpitan. Ea marchează multe goluri, dă multe pase decisive, creează spaţii, dar şi colegele ei muncesc pentru ea. Trebuie să muncim în handbalul românesc al naibii de mult şi al naibii de bine, astfel că, peste trei ani, să găsim un nucleu mai mare de jucătoare care să aibă o contribuţie semnificativă, aşa cum a avut Cristina Neagu“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite