Cristiano Ronaldo i-a înnebunit pe arabi. Toți colegii săi au început să se umple de mușchi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă are 38 de ani, Cristiano Ronaldo are un corp de invidiat chiar și pentru practicanții de fitness sau pentru culturiști. După ce l-au văzut în vestiar, colegii de la Al Nassr au preluat dieta și antrenamentele lui portughezului, pentru a arăta și ei la fel!

Starul lusitan, ajuns de două luni la formația saudită, a devenit un model pentru colegii săi. După ce  aceștia îl copiază la antrenamente și la nutriție, jucătorii lui Al Nassr au făcut progrese uriașe.

Nutriționistul spaniol Jose Blesa, care merge o dată pe lună în Arabia Saudită pentru i ajuta pe cei de la Al Nassr, a povestit ce impact a avut CR7 asupra colegilor săi. "Eram curios, la început, ca oricine altcineva, să văd cum e să lucrezi cu Cristiano Ronaldo și dacă se vor vedea multe schimbări la club. Nu am văzut un viața mea un fotbalist mai serios. El ajunge primul la antrenamente și pleacă ultimul.

Cristiano Ronaldo și-a etalat mușchii la toate echipele la care a jucat. Foto EPA EFE
Cristiano Ronaldo și-a etalat mușchii la toate echipele la care a jucat. Foto EPA EFE

Progres de 90% pentru colegii săi

Cristiano mă ajută enorm, pentru că pur și simplu nu mai am ce să-l învăț, dar a format o adevărată școală în jurul său. Toți ceilalți jucători fac ce face și Cristiano, pentru că exercițiile sale sunt excelente pentru îmbunătățirea performanțelor.

De când Cristiano este aici, toți jucătorii se antrenează mai intens și țin o dietă strictă. Nu am văzut în viața mea așa ceva: jucătorii au înregistrat un progres de practic 90% în privința musculaturii. Mereu când îi văd, au și mai puțină grăsime, mai mulți mușchi și cu toții se țin de exerciții. E o plăcere să lucrezi aici", a afirmat Jose Blesa, citat de spaniolii de la Ideal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite