Cristiano Ronaldo, ghid pentru Karim Benzema în Arabia Saudită. Cei doi vor fi rivali în campionat

0
Publicat:

Cristiano Ronaldo a anunţat că va continua la Al Nassr şi sezonul viitor. Iar în noua stagiune va avea un adversar de calibru, pe francezul Karim Benzema, care e gata să dea curs ofertei campioanei Al Ittihad.

Karim Benzema ar fi dat curs ofertei din Arabia Saudită. Foto EPA EFE
Karim Benzema ar fi dat curs ofertei din Arabia Saudită. Foto EPA EFE

„Jucătorii mari, numele mari sau jucătorii tineri sunt cu toții bineveniți. Dacă se va întâmpla acest lucru, campionatul se va îmbunătăți. Vârsta nu reprezintă un lucru esențial. Important este spiritul competitiv al jucătorilor”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru presa arabă.

Fotbalistul portughez a continuat: „Sunt fericit aici, vreau să continui aici și voi continua aici. În opinia mea, dacă vor reuși ce și-au propus în următorii 5 ani, cei din Arabia Saudită vor avea un campionat în primele 5 din lume”.

Cristiano Ronaldo joacă de la începutul anului la Al Nassr. Foto Facebook
Cristiano Ronaldo joacă de la începutul anului la Al Nassr. Foto Facebook

Potrivit AS.com, Karim Benzema s-ar fi înțeles deja cu Al Ittihad, campioana Arabiei Saudite. Francezul ar urma să semneze un contract pe două sezoane cu echipa arabă, fiind plătit cu 100 de milioane de euro, jumătate față de Cristiano Ronaldo.

Conform presei iberice, Karim Benzema l-ar fi contactat deja pe Cristiano Ronaldo pentru a se interesa cum e viața în Arabia Saudită, iar acesta l-ar fi încurajat să facă noul pas în cariera sa. Celor două superstaruri ar putea să li se alăture și campionul mondial Lionel Messi, care oscilează între transferul la FC Barcelona și suma impresionantă de jumătate de miliard de euro pe care i-o oferă Al Hilal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite