Cristiano Ronaldo, „cutremur“ la Al-Nassr Riad: Culisele scandalului care va face o mare victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a „erupt“ după ultimul meci jucat pentru Al-Nassr, 0-0 cu Al-Feiha în campionatul saudit, rezultat în urma căruia trupa pregătită de francezul Rudi Garcia a cedat șefia clasamentului. Ceea ce înseamnă că, în acest moment, Al-Nassr a ajuns într-o situație paradoxală, de neimaginat aproape, la începutul anului. Concret, înaintea sosirii lui Ronaldo, echipa era lider în campionat. După transferul portughezului, care are deja 11 goluri și 2 pase de gol, Al-Nassr a căzut pe 2, la trei puncte de Al-Ittihad Jeddah!

Cristiano Ronaldo, supărat și în Arabia Saudită
Cristiano Ronaldo, supărat și în Arabia Saudită

Iar criza de nervi a lui Ronaldo, pe teren ar fi fost urmată de un „cutremur“ după meci! Potrivit informațiilor furnizate de presa saudită, portughezul e nemulțumit de cum lucrează antrenorul Rudi Garcia (59 de ani), fost la Lyon, Marseille, AS Roma sau Lille. Și ar fi informat conducerea clubului Al-Nassr despre acest lucru. Din ce au scris ziarele din Regat, în acest moment, șefii lui Al-Nassr sunt împărțiți în două tabere: unii cer concedierea imediată a lui Rudi Garcia, iar alții sunt de părere că francezul trebuie lăsat să-și facă treaba, pentru că mai sunt șapte de etape de jucat.

Rudi Garcia, antrenor Al-Nassr Riad
Rudi Garcia, antrenor Al-Nassr Riad

Cert e că pentru Al-Nassr urmează un meci uriaș, cu rivala Al-Hilal Riad, marți, 18 aprilie (ora 22.00). Acest meci, dacă va fi pierdut de Ronaldo și colegii săi, poate pecetlui soarta lui Rudi Garcia. De altfel, cel mai important ziar din Orientul Mijlociu, „Al Sharq Al Awsat“ a scris că Al-Nassr a început deja tatonările pentru găsirea unui înlocuitor pentru Rudi Garcia!

În ceea ce îl privește pe Cristiano Ronaldo, acesta se află la al doilea conflict consecutiv cu un antrenor la echipa sa de club. La finalul anului trecut, el s-a despărțit cu scandal de Manchester United, criticându-l vehement pe olandezul Eric ten Hag (53 de ani). Doar că, după cum Adevărul a arătat aici, timpul a dovedit că Ronaldo s-a plâns degeaba de ce se întâmpla la United.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite