Cristiano Ronaldo a dedicat golurile marcate cu Olanda fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Cristiano Ronaldo a declarat, duminică, după ce a marcat două goluri în victoria echipei sale, Portugalia, cu Olanda, scor 2-1, că dedică reuşitele fiului său, care a împlinit doi ani.

"Sunt foarte fericit pentru că astăzi (n.r. - duminică) este aniversarea fiului meu şi i-am dedicat lui golurile. Obiectivul nostru era de a trece de prima fază, am făcut-o şi acum totul devine posibil. Avem un meci foarte dificil cu Cheia, şansele sunt de 50-50 la sută. Echipa noastră a jucat spectaculos, a meritat această calificare, în care am crezut până la capăt şi jucătorii ar trebui felicitaţi", a spus Ronaldo pentru televiziunea portugheză.

Coechipierii lui Ronaldo au refuzat să discute cu presa la zona mixtă a stadionului Metalist din Harkov, în semn de protest faţă de criticile la care au fost supuşi de către jurnalişti, în urma meciului Portugalia-Danemarca, scor 0-1.

Echipa naţională a Portugaliei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European din Ucraina şi Polonia, după ce a învins, duminică, la Harkov, cu scorul de 2-1 (1-1), reprezentativa Olandei, în ultima etapă a grupei B a competiţiei. Portugalia a ocupat locul doi în grupă, după Germania.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite