Cristian Băţagă a câştigat titlul la individual-compus, la Campionatele Naţionale de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Băţagă
Cristian Băţagă

Sportivul Cristian Băţagă (CSM Bistriţa) a câştigat, vineri, titlul naţional la individual-compus, la cea de-a 68-a ediţie a Campionatelor Naţionale de Gimnastică de la Bucureşti, iar Dinamo Bucureşti a devenit campioană în competiţia pe echipe.

Cristian Băţagă este component al lotului olimpic al României, cu care va participa luna viitoare la Campionatele Mondiale de la Glasgow. De asemenea, Marian Drăgulescu (Steaua Bucureşti), component şi el al lotului României pentru CM de la Glasgow de luna viitoare, nu a performat la toate cele şase aparate.

"Mă bucur că am reuşit să duc la capăt exerciţiile pe care le aveam, sunt mulţumit că nu am avut greşeli, iar în trei săptămâni îmi doresc să fie totul bine la Mondiale. Se pare că am revenit în cel mai bun moment posibil la acest Mondial, cel mai important este să ne calificăm la Jocurile Olimpice. Sunt accidentări în lot, vom fi şase din şase în lot la Mondiale, aşa că ne dorim să nu mai fie probleme. Personal, îmi doresc să ajung la Olimpiada din 2016 şi să câştig medalia de aur", a declarat la finalul evoluţiilor de vineri, Marian Drăgulescu, care a revenit în gimnastică la începutul anului după peste trei ani de pauză. Tot vineri, în concursul pe echipe, titlul naţional a revenit clubului Dinamo Bucureşti. Campionatele Naţionale de gimnastică vor continua, sâmbătă, la Sala Polivalentă din Bucureşti, cu concursul individual-compus şi cel pe echipe la feminin, pentru ca duminică să aibă loc finalele pe aparate, fete şi băieţi, a relatat Mediafax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite