Cristi Tănase, distrus de alcool. Are interdicție de a se apropia de fetița de două luni. „A strâns-o pe mama de gât”

0
Publicat:

Fostul fotbalist Cristi Tănase are probleme mari de comportament, care au făcut-o pe soția sa, Adina Maria să ceară divorțul la doar câteva luni după cei doi se căsătoriseră. Mai mult, femeia a obținut un mandat de protecție împotriva acestuia, pentru ea și fata lor.

Cristi Tănase, probleme mari la doar câteva luni de la căsătorie . Foto Click!
Cristi Tănase, probleme mari la doar câteva luni de la căsătorie . Foto Click!

Soția lui Cristi Tănase a făcut dezvăluiri terifiante despre comportamentul jucătorului. Aceasta îl acuză că a înjurat-o și a fost violent cu mama ei. Cei doi sunt acum în prag de divorț, după ce Adina Maria a obținut un ordin de protecție, pe fondul violențelor domestice generate de consumul de alcool al fostului fotbalist de la FCSB.

De Paște, a vrut să spargă ușa 

Adina Maria și Cristi Tănase au împreună o fetiță de doar două luni. Asta nu l-a împiedicat pe fostul jucător să aibă un comportament agresiv față de familia sa. Ea a dezvăluit pentru Cancan că, din cauza alcoolului, „Dodel” ar fi devenit extrem de violent. A povestit și câteva episoade șocante, unul dintre acestea despre cum bărbatul a strâns-o pe mama ei de gât.

”În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura încontinuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare.

A distrus leagănul copilului

În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât. M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav(…)

Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl spargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a declarat soția lui Cristi Tănase pentru cancan.ro. Fostul fotbalist are în acest moment ordin de restricție și nu are voie să se mai apropie de soția și de fetița de doar două luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite