Cristi Chivu şi-a reziliat oficial contractul cu Inter Milano! Îl aşteaptă o carieră de impresar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu FOTO Gulliver Getty Images
Cristi Chivu FOTO Gulliver Getty Images

Inter Milano a anunţat pe siteul său oficial că a ajuns la un acord cu Cristian Chivu pentru rezilierea contractului fotbalistului român.

"Şapte sezoane de neuitat, încununate de succese, de victorii, dar şi zile dramatice însă care au fost depăşite. Inter şi Cristian Chivu au avut o relaţie care a mers dincolo de teren şi aspectul profesional. Clubul îi mulţumeşte din suflet lui Cristian pentru că a fost protagonistul, cu mare putere şi loialitate, unor ani care mereu vor fi aminţiti ca fiind printre cei mai glorioşi în istoria nerazzurra. Internazionale Milano îi transmite mulţumiri lui şi minunatei sale familii", a au scris cei de la Inter pe siteul său oficial.

Cristi Chivu a început deja să muncească în noua sa activitate, aceea de agent de jucători. El va prelua jucătorii care erau impresariaţi de fraţii Becali. Pentru început, Chivu a reuşit să-l convingă pe Gardoş să nu semneze cu un alt impresar. 

Răzvan Burleanu a încercat să-l convingă pe Cristi Chivu să i se alăture în echipa de la Federaţie, dar n-a primit un răspuns favorabil. 

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite