Cristi Chivu ar putea deveni coleg cu Vlad Chiricheş, la Tottenham

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Chivu este pe cale să-şi încheie socotelile cu Internazionale Milano, pentru a semna un contract cu Tottenham Hotspur, formaţie la care evoluează şi fostul stelist Vlad Chiricheş. Condiţia pentru realizarea mutării ar fi ca fundaşul din Serie A să-şi rezolve problemele la piciorul drept.

„Situaţia lui Cristi Chivu pare să nu îl sperie prea mult pe directorul sportiv al clubului Tottenham, Franco Baldini, care s-ar fi gândit la fostul jucător al echipelor Roma şi Ajax pentru a întări defensiva înaintea sezonului 2014/2015. Oficialul clubului londonez îl cunoaşte foarte bine pe fostul component al naţionalei României şi ar fi gata să-i ofere un contract anual, cu o eventuală opţiune de prelungire pentru încă unul, în funcţie de numărul de prezenţe pe teren“, notează ilsussidiario.net

Cristi Chivu a suferit o accidentare la piciorul drept în luna august a anului 2012 şi de atunci a fost operat de patru ori, iar din mai 2013 nu a mai jucat niciun meci. La începutul lui 2014, impresarul fotbalistului anunţa că fundaşul este gata să-şi încheie socotelile cu Inter Milano şi să se retragă din cariera de fotbalist. Aceeaşi informaţie reapărea în presa italiană în urmă cu o săptămână, iar recent Răzvan Burleanu, noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, s-a întâlnit cu jucătorul din Serie A pentru a-i propune o funcţie în forul de la Casa Fotbalului.

Ştiri pe aceaeşi temă:

Presa engleză îl evaluează pe Vlad Chiricheş, după şapte luni de la transferul Steaua - Tottenham

Chivu, „carne de tun“ pentru fraţii Becali? Cum vor să se folosească Giovanni şi Victor de fundaşul lui Inter

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite