Cristi Chivu a acceptat o nouă provocare. Ce rol va avea fostul căpitan al naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu şi Ionuţ Lupescu FOTO Facebook
Cristi Chivu şi Ionuţ Lupescu FOTO Facebook

Retras din fotbal în 2014, la vârsta de 34 de ani, Cristi Chivu şi-a luat o pauză mai lung, însă a decis în cele din urmă să revină în fotbal.

Fostul căpitan al echipei naţionale a fost numit în poziţia de observator tehnic la UEFA şi va lucra direct cu Ionuţ Lupescu, directorul tehnic al forului european.

Informaţia a fost confirmată de soţia lui Lupescu pe Facebook: „Cristi Chivu a devenit astăzi observator tehnic UEFA sub îndrumarea lui Ionuţ Lupescu (directorul tehnic al UEFA) Doi foşti colegi din două generaţii diferite ale echipei naţionale ! Multă bafta Cristi! “

Chivu a fost ofertat şi de actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, care i-a oferit un post în departamentul internaţional, însă fostul jucător al lui Inter a declinat această propunere. Despre Cristi Chivu s-a vorbit şi ca o alternativă la Burleanu în perspectiva viitoarelor alegeri de la FRF, însă bănăţeanul a precizat că nu are intenţia de a se implica în fotbalul românesc.
Cristi Chivu s-a retras din fotbal din 2014, la doar 34 de ani, accidentările scurtându-i cariera. A îmbrăcat de 75 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat trei goluri, şi a jucat la CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax, roma şi Inter. Alături de echipa din Milano a cunoscut cele mai mari satisfacţii, câştigând Liga Campionilor, Mondialul cluburilor şi de trei ori campionatul Italiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite