Craiova, speriată de DNA: patronul echipei a făcut un anunţ clar în privinţa stadionului ridicat din bani publici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul stadion din Craiova ar fi trebuit inagurat pe data de 10 noiembrie

Lumea a fost indignată, atunci când a aflat că pe o arenă care a costat peste 54 de milioane de euro poate juca doar un singur club de fotbal: CS U Craiova.

La câteva ore după ce managerul general al CS U Craiova, Marcel Popescu, a anunţat la postul Pro X că formaţia sa deţine exclusivitate asupra stadionului ce va fi inaugurat, vineri, la Craiova, patronul clubului a lămurit situaţia. 

„E mai entuziast de felul dânsului, domnul Popescu. Universitatea Craiova n-are exclusiviate pe Ion Omblemenco. Se poate întâmpla orice, fără să ni se ceară acordul. Poate juca echipa naţională. Pot juca grupe de juniori. Avem drept de folosinţă prioritar şi exclusivitate pe fotbalul profesionist. Din acel moment, se face o adresă şi orice poate să joace.

N-avem exclusivitate pe noul Oblemenco. Dacă sunt activităţi de interes public, nu trebuie să ne întrebe nimic Primăria, iar meciurile naţionalei sunt de interes public. Din punctul nostru de vedere, nicio echipă nu trebuie să ne ceară dreptul să joace pe noul stadion“, a explicat Rotaru la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite