Craiova şi-a luat adio de la Costică Ştefănescu. Contrar regulilor creştine, preoţii au oficiat o slujbă de înhumare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al Craiovei Maxima a fost înmormântat cu onoruri militare în cetatea Băniei, fiind însoţit pe ultimul drum de zeci de fani ai Universităţii Craiova.

Ceremonia de înhumare a lui Costică Ştefănescu a luat sfârşit la Craiova. Mort în urmă cu patru zile, fostul căpitan al Craiovei Maxima a fost condus pe ultimul drum de foştii săi colegi, de suporterii ai Universităţii, familie, rude şi autorităţile locale. Cu toţii au adus un ultim omagiu celui care a fost "unicul căpitan" al "campioanei unei mari iubiri".

La slujba de înmormântare, Ştefănescu a avut parte de onoruri militare. Din câteva avioane ale Armatei Române au fost aruncate flori peste cimitirul Sineasca, unde a fost înhumat fostul fotbalist. Galeria Craiovei a fost prezentă la eveniment, scandându-i numele lui Ştefănescu şi adresându-i mesajul "Veghează-ne, căpitane!", informează RTV.

De menţionat este că Ştefănescu a avut parte şi de o slujbă religioasă oficiată de preoţi în afara bisericii, deşi el şi-a pus singur capăt zilelor, chiar dacă soţia sa, Mariana Ştefănescu, a susţinut că soţul ei nu s-a sinucis, ci a murit accidental, dezechilibrându-se şi căzând peste balustrada balconului de la Spitalul Militar din Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite