Craiova: Ciobotariu se teme de fraţii Costea: „Sunt printre cei mai buni atacanţi din campionat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul pandurilor, Liviu Ciobotariu, pregăteşte cu atenţie meciul de luni cu Universitatea Craiova, pe care îl consideră extrem de dificil.

Ciobotariu consideră Ştiinţa o echipă puternică, iar pe fraţii Costea unii dintre cei mai buni atacanţi din campionat.

Craiova este o echipă foarte bună, care joacă cu foarte mult entuziasm şi are tradiţie foarte mare în fotbalul românesc. Îi are pe fraţii Costea, care sunt, în opinia mea, unii dintre cei mai buni atacanţi din campionatul nostru. Are cinci jucători la echipa naţională de tineret, jucători care sunt în vederea echipei naţionale de seniori, deci este o echipă puternică şi cu tradiţie. Vom avea un meci foarte greu“, a afirmat antrenorul grupării gorjene.

Acesta spune că nu îi va pregăti lui Florin Costea un tratament special. „Nu voi pune marcaj om la om la Costea. Dar o să încerc să găsesc cel mai bun unsprezece pentru acest meci. Am discutat şi cu jucătorii şi le-am spus de la începutul săptămânii că nu este important cine intră pe teren, ci să câştigăm. Pentru că toţi, inclusiv eu, am adus echipa unde am adus-o şi toţi trebuie să o scoatem. Indiferent care vor juca, toţi trebuie să-şi dea viaţa pe teren şi să câştige acest joc. Este foarte important“, a mai spus Ciobotariu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite