Coronavirus îi schimbă rutina Simonei Halep. Cum se descurcă a doua jucătoare a lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep este nevoită să îşi schimbe rutina de antrenament pe timpul pandemiei de coronavirus.
Simona Halep este nevoită să îşi schimbe rutina de antrenament pe timpul pandemiei de coronavirus.

Antrenorul Simonei Halep, Artemon Apostu-Efremov, a vorbit despre provocările pe care le întâmpină constănţeanca în continuarea pregătirii în contextul pandemiei de coronavirus.

Lumea tenisului a luat o prelungită pauză forţată din cauza pandemiei, însă sportivii caută soluţii pentru a continua antrenamentele, pentru a putea relua în condiţii cât mai bune sezonul în momentul în care condiţiile o vor permite.

„Pentru moment păstrăm partea de izolare, lucrurile s-au petrecut destul de rapid. Nu vom merge pe teren în următoarele zile, doar vom face pregătire fizică, forţă. E o rutină cu care s-a obişnuit, iar acum sunt scoşi din această rutină. Nu pot să se antreneze normal, sunt practic izolaţi. Fiecare gestionează cum reuşeşte. E mai uşor să fii acasă în aceste momente, ai tot confortul casei, lucrurile sunt mai uşor de aranjat. Cu aceste reguli stricte de călătorie nu-ţi permiţi să mergi undeva şi apoi să rămâi blocat. Am putea merge la o sală aici, în România, dar trebuie să găsim una unde nu e nimeni“, a declarat Apostu-Efremov, la DigiSport.

Simona Halep se retrăsese din turneul de la Indian Wells înainte ca acesta să fie anulat, din cauza unei accidentări la picior. Din punct de vedere fizic, constănţeanca ar fi fost aptă de joc săptămâna viitoare, pentru turneul de la Miami, a mai spus Artemon Apostu-Efremov. Totuşi, acum Simona are şansa de a face o recuperare completă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite