Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”

0
Publicat:

Legendarul dinamovist Cornel Dinu s-a retras în ultima vreme și a dispărut atât de pe micile ecrane, cât și din ziare, unde făcea furori cu declarațiile sale acide. Fostul său colaborator, Cristi Borcea, a povestit drama prin care trece fostul mare jucător și antrenor. Acesta nu mai iese din casă și nu mai discută nici cu cei mai apropiați prieteni.

Cornel Dinu a ajuns la 75 de ani. Foto Sportpictures
Cornel Dinu a ajuns la 75 de ani. Foto Sportpictures

Cristi Borcea și Cornel Dinu au lucrat împreună în perioada 1999-2003, timp în care Dinamo a câștigat două titluri și două Cupe ale României. Acum, fostul fotbalist, ajuns la 75 de ani, s-a izolat de restul lumii din cauza mai multor probleme de sănătate și nu își dorește să mai interacționeze cu alți oameni.

Dezvăluirea despre starea lui Cornel Dinu a fost făcută de bunul său prieten Cristi Borcea, într-o discuție purtată cu Horia Ivanovici, realizatorul Fanatik Superliga. „Acum e cea mai mare durere a mea. Nu știu ce să fac. Vorbesc cu el, dar nu iese din casă. Vreau și eu să mai mergem la un restaurant. Nu socializează.

Cornel Dinu: ”Vai de capul meu”

A intrat într-o pasă… Nu mai vrea. Asta e drama. Eu mă duc, hai nea Cornel, haide până la mine, haide să mâncăm. Vin eu, vă iau. Orice. Nu mai iese din casă. Săptămâna viitoare promitem amândoi să îl luăm la masă”, a declarat Cristi Borcea. Moderatorul Horia Ivanovici a completat: „Parcă își dorește sfârșitul. Știi cum e? Îl simt. Parcă nu mai e racordat la lumea de azi. Parcă nu îi mai place lumea de azi. Se autoizolează, parcă vrea să se ducă”.

Cornel Dinu a confirmat, la finalul anului trecut, că are insomnii și că situația medicală îi creează mari probleme. „Eu nu dorm noaptea, sunt dat peste cap de o lună de zile. A fost o perioadă când ne țineam de urât (n.r. cu Mihai Stoichiță). Nu mai sunt ce am fost. S-a terminat. Cu organismul e cu totul altceva. Dacă mă vezi, zici că-s Peneș Curcanul, cum trag piciorul după mine. E coxartroză. M-a ținut 10 ani cu infiltrațiile și nu mai ține, vai de capul meu”, a transmis Cornel Dinu, la Fanatik.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite