Corabia giuleşteană se scufundă: Marian Rada a părăsit şi el Rapidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumit de situaţia critică în care se află clubul din Giuleşti, care a intrat recent în insolvenţă, antrenorul Rapidului a decis să plece de la echipă. Tehnicianul de 52 de ani s-a plâns că nu mai are ce jucători să antreneze din cauza desfiinţării echipelor de juniori sau din cauza plecării multor fotbalişti importanţi.

Marian Rada, antrenorul de vreme rea al Rapidului, nu mai suportă nici el colapsul financiar în care se zbate clubul şi a decis să demisioneze din postul de antrenor. „Vreţi să-i daţi pe toţi afară, echipa a doua o desfiinţaţi, pe cine să mai antrenez?”, a spus Rada vizibil iritat de condiţiile de la Rapid.

Plecarea lui Rada l-a pus pe gânduri şi pe Marius Şumudică, fostul antrenor al Rapidului, care ar fi fost tentat să revină în Grant dacă ar fi avut o ofertă concretă. „Rada niciodată nu renunţa, era salvatorul care rămânea indiferent cât de greu era. Nici nu ştiu cum să cataloghez plecarea lui. Nu înţeleg de ce a plecat Rada. A rămas după Sabău, a dus turul la capăt şi nu înţeleg de ce s-a detaşat. El mereu a spus că nu îl interesează banii, a avut oferte bune la care a renunţat până acum, dar înseamnă că lucrurile sunt cu adevărat grave”, a declarat Marius Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite