Rapid, oficial în insolvenţă. Echipa este exclusă din cupele europene doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid a intrat oficial în insolvenţă
Rapid a intrat oficial în insolvenţă

Rapid Bucureşti a intrat în mod oficial în insolvenţă, astfel încât va fi exclusă din cupele europene pentru cel puţin doi ani.

Tribunalul Bucureşti a decis marţi dimineaţă că Rapid Bucureşti a intrat în procesul de insolvenţă şi a numit-o ca administrator judiciar pe Cristina Andronache.

Instanţa a fixat drept termen limită de definitivare a tabelului creanţelor data de 28 februarie 2013. Următorul termen pentru continuarea procedurilor de insolvenţă este programat la 8 martie 2013.

Intrarea în insolvenţă presupune excluderea din cupele europene pentru cel puţin doi ani: „În insolvenţă există un inconvenient şi anume că un club nu poate participa în cupele europene atât timp cât este în această procedură. Ne asumăm, e mai important să salvăm clubul“, a fost declaraţia lui Ioan Taban, potrivit GSP.

Echipa din Giuelşti este în colaps financiar, jucătorii şi angajaţii clubului neprimindu-şi salariile de mai multe luni. În plus, clubul are datorii şi către alte societăţi, totalul fiind de aproape 30 de milioane de euro, dintre care 21 sunt către George Copos şi firmele acestuiia. 

Din momentul în care Rapid va ieşi din insolveţă, clubul va mai avea un an suspendare din cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite