Copos duce Rapidul spre faliment: a demarat procedura de insolvenţă, n-a luat licenţa, iar acum a venit cu o nouă minciună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

Fără licenţă, giuleştenii nu vor încasa bani din drepturile de televizare în sezonul viitor şi, aproape sigur, clubul va dispărea. Cu toate acestea, Copos a renunţat la lupta pentru licenţă dintr-un motiv incredibil.

Gigi Becali a dezvăluit, luni seară, că a avut o discuţie cu George Copos în care acesta i-a mărturisit că Rapid nu se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru a ataca problema licenţierii. 

Declaraţia patronului Stelei a venit la puţin timp după ce Copos s-a lăudat că a „angajat o armată de avocaţi ca să mergem la TAS“.

Ieri, Digi Sport a venit cu o variantă şocantă, dar care pare a fi plauzibilă, având în vedere că vorbim de George Copos. Acesta n-ar vrea, într-adevăr, să urmărească problema licenţei la TAS, fiindcă nu vrea să plătească pentru acest lucru! 

Taxa de dosar ar costa, aproximativ, 30.000 de euro, iar traducerea dosarului de 1.700 de pagini încă 10.000 de euro. Acum câteva săptămâni, Rapid n-a atacat suspendarea terenului, după incidentele din derby-ul cu Steaua, tot din cauza faptului că George Copos n-a achitat 3.500 de lei pentru recurs!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite