CONFERINŢĂ Viorel Moldovan analizează meciul pe care Rapid îl dispută cu Ceahlăul în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Moldovan, antrenorul echipei Rapid, a susţinut miercuri o conferinţă de presă în care a vorbit despre meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din 16-imile Cupei României. Partida se joacă miercuri, începând cu ora 18.00.

RĂMÂI PE ADEVĂRUL.RO PENTRU MAI MULTE DETALII

...despre Cupa României: „În ultimele jocuri ale lor am văzut că cei de la Ceahlăul sunt foarte bine organizaţi. Vasile Miriuţă a imprimat o disciplină tactică acestei echipe, de când a preluat-o. Normal că ne propunem să scoatem maximum de la fiecare joc. E drum lung până în finală. Băieţii sunt implicaţi 100%, văd o atitudine pozitivă. Menirea noastră e să ne antrenăm bine şi să jucăm bine“.

... despre situaţia financiară: „Noi trebuie să facem abstracţie de probleme şi jucătorii trebuie să se concentreze asupra fotbalului. Partea administrativă nu mai e treaba noastră. Când sunt îmbrăcaţi în echipamentul de antrenament sau de joc, trebuie să lase problemele la o parte şi să se concentreze, fiindcă suntem în aceeaşi barcă şi trebuie să ajungem la o destinaţie. Din câte am înţeles, sunt prime la obiectiv. Nu spun că nu sunt importante, dar vedem dacă avem de luat după ce jucăm fotbal“.

...despre transferuri: „Nu ascund că aş mai dori două-trei elemente care să aducă un plus de calitate grupului. Aş vrea să crească aceşti tineri jucători lângă jucătorii pe care mi i-aş dori eu“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite