Articol publicitar

Columbia-Anglia sau Kane versus Falcao?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi se dispută ultimele două optimi de finală ale Campionatului Mondial din Rusia 2018 şi mulţi bani aşteaptă încă să fie câştigaţi de pariori.

În celelalte şase partide am avut parte de toate, goluri multe, autogoluri, prelungiri, penalty-uri şi restul tacâmului. Acum, Superbet vă propune cote speciale atât pentru Suedia - Elveţia, cât şi pentru Columbia - Anglia. În primul meci, care se joacă la ora 17:00 la Sankt Petersburg, se întâlnesc două naţionale europene cu gânduri mari şi un culoar pe măsură. După ce a lăsat Italia acasă, Suedia s-a descurcat bine şi în grupa de la Mondial pe care a câştigat-o clar trimiţând Germania şi Coreea de Sud acasă. Elveţia este şi ea o echipă solidă, singura care a părăsit până acum terenul neînvinsă după un meci cu Brazilia. Cotele pe rezultat final sunt aproape egale, ceea ce demonstrează cât de echiibrat e acest duel. Shaqiri şi compania sunt văzuţi totuşi uşor favoriţi şi au pe www.superbet.ro o cotă de 2.10 că vor deschide scorul. Dacă credeţi că se va juca însă deschis, în secţiunea pariurilor speciale, accesibilă la linkul  https://www.superbet.ro/pariuri-speciale, găsiţi o cotă de 4.60 pentru peste 2.5 goluri şi sub 9.5 cornere.

Vedeta zilei este însă de departe confruntarea dintre Columbia şi Anglia, de la Moscova. Englezii n-au mai jucat un sfert de finală din 2006 şi sunt văzuţi favoriţi în faţa sud-americanilor, la o cotă de 2.15 pe online şi în agenţiile Superbet. În plus, britanicii dau până acum golgheterul Mondialului din Rusia, Harry Kane, singurul fotbalist cu 5 goluri marcate până în optimi. Şi columbienii au însă arma lor letală în avanposturi, Radamel Falcao, un atacant pur sânge care a creat deja spaimă în sufletele fundaşilor lui Southgate. Cu astfel de vârfuri pe teren e de bun simţ pariul GG, adică ambele echipe marchează, la o cotă senzaţională de 2.15. Dacă vreţi să forţaţi puţin norma, în secţiunea de pariuri speciale găsiţi o cotă de 2.80 pentru 1-1 scor exact oricând în meci. Pentru cei care văd goluri multe şi cornere puţine reţineţi din nou pariul peste 2.5 reuşite şi sub 9.5 lovituri de colţ, pentru care primiţi o cotă de 4.45. Amatorii de bombe pot încerca şi varianta hattrick-ului, pentru care aveţi o cotă de 18.

Oferta Superbet e disponibilă în fiecare zi în peste 800 de agenţii din România şi non stop pe www.superbet.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite