„Coco Mania“ e reală. Reacţie fabuloasă a copilei de 15 ani care a răpus-o pe Cîrstea: „Sincer, nu înţeleg! Dar sunt fericită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cori Gauff a electrizat Australian Open-ul, stabilind un duel în turul trei cu Naomi Osaka, după victorii la Venus Williams şi Sorana Cîrstea.
Cori Gauff a electrizat Australian Open-ul, stabilind un duel în turul trei cu Naomi Osaka, după victorii la Venus Williams şi Sorana Cîrstea.

Melbourne Arena, cu cele 10.500 de locuri ale sale, a erupt ca un vulcan, adoptând-o pe americanca Cori Gauff şi purtând-o pe braţe în dramaticul duel cu Sorana Cîrstea, câştigat de sportiva în vârstă de doar 15 ani, 4-6, 6-3, 7-5.

La capătul a două ore şi şase minute de luptă, cu o revenire de la 0-3 în decisiv şi o serie de trei game-uri adjudecate la rând de la 4-5 pentru a-şi pecetlui victoria, Gauff n-a avut cuvinte să explice cum şi-a adus tribuna la degetu-i mic.

Un mare mulţumesc pentru gaşca mea din tribună! Vă preţuiesc, cu adevărat! Este incredibil! Chiar nu ştiu cum de am atât de mulţi fani aici în Australia, nu mă gândeam că voi avea parte de atâta susţinere. Voi m-aţi încurajat şi m-aţi făcut să cred cu adevărat. Am multă emoţie, pentru că nu mă gândeam că se va întâmpla asta. Vă mulţumesc! Sunt fericită. Sincer, nu înţeleg de ce - dar mă bucur că am sprijinul vostru. Bănuiesc că le sunt simpatică şi sper să o ţin tot aşa“, a spus Gauff la interviul de pe teren.

 

În turul trei, Gauff o va înfrunta pe japoneza Naomi Osaka.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite