CM 2014. VIDEO Fabregas l-a enervat pe Del Bosque şi a fost trimis la plimbare. Doi fotbalişti renunţă la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Del Boasque se enervează foarte rar
Del Boasque se enervează foarte rar

Eliminarea prematură şi ruşinoasă a Spaniei de la Cupa Mondială din Brazilia a stricat atmosfera din sânul lotului ibericilor.

La unul dintre ultimele antrenamente desfăşurate înaintea partidei de azi, contra Australiei, Cesc Fabregas a avut o reacşie nervoasă la adresa selecţionerului Vicente Del Bosque, care i-a atras atenţia că nu reespectă indicaţiile tactice. Fabregas a fost scos din antrenament şi trimia la o plimbare cu bicicleta având probabil şanse minime de a mai juca la acest Mondial.

 După terminarea competiţiei, doi fotbalişti de marcă ai Spaniei vor abandona cariera internaţională.. Xavi Hernandez (133 meciuri/13 goluri) are 34 de ani şi a debutat pentru „La Roja” în 2000, iar Xabi Alonso (112 meciuri/15 goluri) are 32 de ani şi a debutat la naţională în 2003. Ambii sunt dublu campioni europeni (2008 şi 2012) şi campioni mondiali (2010). Xavi va părăsi chiar şi pe FC Barcelona, urmând a pleca la noua echipă a lui Dan Petrescu, Al Arabi, din Qatar.  Xabi Alonso va rămâne în continuare la Real Madrid.

CLICK AICI  pentru a raspunde testului de cunoştinţe despre CM şi poţi câştiga o tabletă

 CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM şi poţi câştiga o tabletă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite