CM 2014. Prima reacţie a selecţionerului Olandei, după eliminarea din semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Louis van Gaal, selecţionerul Olandei FOTO AFP
Louis van Gaal, selecţionerul Olandei FOTO AFP

Echipa naţională a Olandei a părăsit Campionatul Mondial în faza semifinalelor, miercuri, după ce a fost învinsă de Argentina la loviturile de departajare, scor 4-2.

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre CM 2014

Selecţionerul Olandei, Louis van Gaal, a comentat pentru AFP eliminarea formaţiei sale de la competiţia din Brazilia: „Este un scenariu teribil şi o mare dezamăgire. Dar am făcut un turneu fantastic. Nimeni nu se aştepta să trecem de grupe. Apoi, am întâlnit Mexic, o echipă greu de bătut, apoi Costa Rica, foarte solidă. Şi în final am întâlnit Argentina, care are jucători fantastici. Şi nu am pierdut în această semifinală. Nu am fost învinşi în acest turneu... Pur şi simplu, astăzi nu am fost buni la loviturile de departajare“.

Argentina a făcut diferenţa la loviturile de departajare, după ce Lionel Messi, Ezequiel Garay, Sergio Agüero şi Maxi Rodríguez au transformat. Pentru Olanda au înscris Arjen Robben şi Dirk Kuyt, în timp ce Ron Vlaar şi Wesley Sneijder au ratat. Ultimul act al campionatului Mondial se va disputa duminică, lupta dându-se între Germania şi Argentina, începând cu 22.00. Pentru locul trei se vor duela Olanda şi Brazilia, sâmbătă, la ora 23.00.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Argentina câştigă la loviturile de departajare partida cu Olanda. Romero, eroul echipei lui Messi

Olandezii aleargă mai mult. Argentinienii sunt foarte buni pasatori

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

VIDEO | Olanda – Argentina 2-4, la penalty-uri. Sudamericanii înfruntă Germania pentru marele trofeu

Sabella, antrenorul Argentinei: “Vom da totul în finală, vom fi umili şi muncitori”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite