CM 2014. Presa din Brazilia anunţă demiterea lui Luiz Felipe Scolari de la cârma naţionalei Selecao

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe ziare braziliene au anunţat că selecţionerul Luiz Felipe Scolari a fost demis din functie de Confederaţia Braziliană de Fotbal. Anunţul oficial ar urma să fie făcut în cursul zilei de luni.

Parcursul slab al Braziliei la Cupa Mondială nu a rămas fără urmări. Cum era de aşteptat, principal vinovat a fost scos selecţionerul Luiz Felipe Scolari, care a fost deja demis de la naţională în noaptea de duminică spre luni, scrie cotidianul brazilian cotidianul O Globo, citat de Mediafax.

Scolari nu va pleca singur, ci împreună cu tot staff-ul său tehnic, mai scrie sursa citată. Anunţul oficial al Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF) privind despărţirea de selecţioner va fi făcut în cursul zilei de luni.

După înfrângerea cu Olanda (scor 0-3) în finala mică a Mondialului, Scolari a declarat că viitorul său ca selecţioner depinde de preşedintele CBF, Jose Maria Marinto. 

Bilanţul tehnicianului la conducerea naţionalei Braziliei, în perioada noiembrie 2012 - iulie 2014, cuprinde 19 victorii, şase remize şi patru înfrângeri, dintre care două eşecuri au fost suferite în semifinale şi finala mică a Mondialului. De numele lui Scolari se leagă ultimul titlul mondial cucerit de Brazilia, în 2002.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite