Cîrstea şi Halep revin pe teren, la Cincinnati: De ce Simona joacă la ore imposibile pentru fanii din ţară

0
0
Simona Halep a jucat şi în turul I, după miezul nopţii
Simona Halep a jucat şi în turul I, după miezul nopţii

Când a evoluat, la Toronto, săptămâna trecută, Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) a parcurs drumul spre câştigarea trofeului, jucând numai în prim-time după ora României. Din păcate, programările de la Cincinnati o cam „ascund“ de la publicul din ţară.

Sorana Cîrstea (31 de ani, 40 WTA) şi Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) joacă la foc automat, la Western & Southern Open, turneu de categoria WTA 1000. Doar că, dacă meciurile disputate de „Sori“ pot fi urmărite, fără probleme, de fanii din România, nu acelaşi lucru se poate spune despre partidele Simonei.

În turul I, Cîrstea a evoluat de la ora 18.00, ora României, şi a obţinut un rezultat superb despre care Adevărul a scris aici. Astăzi, tot de la ora 18.00, Sorana va reveni pe teren pentru partida cu Petra Kvitova. Meciul va fi transmis de Digi Sport 2, post care deţine drepturile pentru întrecerea de la Cincinnati.

Dacă Sorana Cîrstea joacă în sesiunea de dimineaţă, de la ora locală 11.00, şi, de aceea, poate fi văzută la lucru, fără probleme, de fanii ei din ţară, în schimb, Simona Halep joacă în nocturnă. Sesţiunea de seară de la Cincinnati începe de la ora locală 17.00. Ceea ce înseamnă miezul nopţii în România. 

Cum prima partidă din această sesiune e cea dintre Madison Keys şi Jelena Ostapenko, partida Halep – Kudermetova din turul II va începe nu mai devreme de ora 02.00, ora României, în noaptea de miercuri spre joi. Partida va fi televizată de Digi Sport 2.

CITEŞTE ŞI:

Halep, inepuizabilă: A câştigat încă un meci-maraton, făcând o adevărată demonstraţie de forţă

Emma Răducanu a spulberat-o pe Serena Williams: Setul doi, greu de privit, cu americanca surclasată dureros

Cîrstea, rezultat splendid, la Cincinnati: Sorana obţine cea mai mare victorie din 2022 după un meci fabulos

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite