Circ la Miami, cu Kyrgios: S-a comportat ca un dement pe teren şi a explodat la conferinţă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios

Treptat, tenisul devine un subiect secundar la meciurile jucate de australianul Nick Kyrgios (26 de ani, 102 ATP). Pentru că sportivul are serioase probleme cu capul.

Nick Kyrgios se plimbă în diferite turnee ATP, făcând circ pe teren. O analiză a prestaţiilor sale din ultimele sezoane ar arăta, probabil, că mai mult a înjurat şi a ţipat decât a câştigat puncte, jucând tenis.

Acum, la Miami, Kyrgios s-a oprit în optimi, după un duel cu Jannick Sinner (Italia, 20 de ani, 11 ATP): 6-7, 3-6. Oricum, a fost surprinzător că australianul a rezistat pe teren până la finalul partidei. Pentru că, încă din timpul primului set, a intrat în conflict cu arbitrul de scaun. Şi a început să-l jignească, vorbind cu fanii aflaţi în tribune. Finalmente, arbitrul l-a penalizat, decizie care l-a scos din sărite pe Kyrgios: acesta a comis o dublă greşeală, pierzând primul set la tiebreak.

De aici, australianul a turbat! Mai întâi, şi-a zdrobit racheta, primind încă o penalizare, apoi i-a spus arbitrului că oamenii din tribune îl huiduie pe el din cauza deciziilor luate. 

IATĂ IMAGINILE FURNIZATE DE EUROSPORT

„Toţi trebuie concediaţi!“

După ce a ajuns la conferinţa de după meci, Kyrgios şi-a continuat criza de nervi. Pentru că, potrivit Eurosport, a cerut, răspicat, concedierea tuturor celor care se ocupă de Miami Open! Iată declaraţiile australianului:

*E o mare prostie. Toată lumea ar trebui concediată. E optimea unuia dintre cele mai mari turnee şi nici măcar nu ştii cum să foloseşti un walkie-talkie. Trebuie să-i concediem pe toţi cei care lucrează la turneu şi să o luăm de la capăt.

*Suprafaţa de pe central e complet diferită. Poate că cineva ar trebui să spună înainte de turneu: «Băieţi, vedeţi că pe arena centrală se joacă la o cu totul altă viteză faţă de celelalte arene». Puteam la fel de bine să joc pe iarbă sau zgură. E o glumă ce se întâmplă.

7 victorii şi 3 înfrângeri are Nick Kyrgios în acest sezon.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite