Kyrgios, aproape de a lovi un copil de mingi. Şi-a cerut scuze şi i-a oferit o rachetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios

Jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios aproape că a lovit un copil de mingi, după ce şi-a aruncat racheta la pământ de furie, după eliminarea în sferturile de finală de la Indian Wells de către Rafael Nadal

Lui nu i-a plăcut să fie chestionat pe acest subiect la conferinţa de presă de după meci. "Ce vrei să spun ? Asta a fost intenţia mea? Nu. Am aruncat racheta aproape de el? A aterizat la un metru de piciorul meu, a sărit şi aproape că l-a lovit. Sunt om. Aceste lucruri se întâmplă”, a răspuns australianul, declaraţie preluată de news.ro.

"Cred că dacă aş face-o de un milion de ori, nu ar fi aşa. Era la trei metri de copil. Asta e o întrebare pe care o să mi-o pui după o luptă de trei ore împotriva lui Nadal? De asta vii aici?”, l-a întrebat Kyrgios pe jurnalist,  care a insistat pe faptul că adolescentul a fost nevoit să se aplece pentru a evita racheta. "S-a prăbuşit, s-a aplecat, s-a ferit, s-a aplecat. Doamnee!. Foarte bine. Dacă asta mă întrebi... Nu a fost lovit. A fost un accident. Cu siguranţă nu a fost ca Zverev. Nu l-am lovit, din fericire, şi nu asta a fost intenţia mea. Copilul este bine. Mare întrebare, bravo”, a răspuns Kyrgios, aplaudând ironic.

Kyrgios, locul 132 mondial, a fost învins de Nadal în sferturi la Indian Wells, după un meci de trei seturi, scor 7-6(0), 5-7, 6-4, şi două ore şi 46 de minute.

Nick Kyrgios a reuşit, ulterior, să-l contecteze pe copilul de mingi. Cei doi au discutat prin mesaje, pe care australianul le-a făcut publice pe reţelele de socializare. Kyrgios şi-a cerut scuze, l-a întrebat pe copil dacă este bine şi urmează să-i ofere o rachetă de tenis.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite