Ciprian Tătărușanu, terorizat de Benzema. Vedeta franceză i-a umplut poarta de goluri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abha, cu Ciprian Tătărușanu (37 de ani) titular, a pierdut deplasarea cu Al Ittihad, scor 4-2, în etapa a 13-a din prima ligă a Arabiei Saudite. Karim Benzema a fost MVP-ul partidei, marcând un hattrick și oferind o pasă decisivă.

Francezul a deschis scorul în minutul 38, învingându-l pe portarul român dintr-o lovitură de la 11 metri. Karl Toko Ekambi a egalat la scurt timp de la reluare, după care și-a intrat iar în scenă Benzema. Prima dată cu o pasă de gol pentru Igor Coronado (54), apoi cu alte două reușite, în minutele 67 și 69. Ciprian Tătărușanu nu a avut vină la niciun gol, fiind lăsat descoperit de coechipierii săi. Rezultatul final a fost stabilit de Fahad Jumayah, în minutul 85.

Tătărușanu nu i-a făcut față lui Benzema. Foto Facebook Abha Club
Tătărușanu nu i-a făcut față lui Benzema. Foto Facebook Abha Club

Ajuns în această vară la Abha, ”Tătă” a devenit titular la noua sa formație. Integralist și în meciul cu Al Ittihad, portarul român a primit nota 6,5 din partea publicației de specialitate SofaScore, chiar dacă a încasat 4 goluri. Cel mai mare calificativ a fost obținut de Kariim Benzema, care a primit nota 10 din partea specialiștilor.

Din momentul în care a sosit la Abha, Ciprian Tătărușanu a luat 24 de goluri în cele 12 meciuri jucate în Arabia Saudită. Formația sa ocupă locul 13 în clasament și are 13 puncte acumulate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite