Ciprian Marica şi-a reziliat contractul cu Konyaspor şi anunţă "un nou început"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

După mai multe luni de incertitudine, Ciprian Marica a ajuns la o înţelegere cu oficialii de la Konyaspor pentru rezilierea contractului.

"Seara asta reprezintă un nou început pentru mine. Am reziliat contractul cu Konyaspor, sunt jucător liber. Am crezut în proiectul Konya, îmi pare rău că nu am putut să dau mai mult pentru aceşti suporteri extraordinari!

Motivele au fost diverse, acum nu mai contează. Acum pornesc pe un drum nou, dar voi rămâne un suporter al lui Konyaspor, aşa cum sunt suporter al tuturor echipelor la care am jucat! Go Eagles", a scris Marica pe Facebook .

Ciprian Marica şi oficialii de la Konya s-au înţeles pentru rezilierea contractului, după o lungă perioadă de timp în care atacantul a refuzat diminuarea salariului, fiind pedepsit cu excluderea din lot.

Atacantul este acum liber să îşi găsească o echipă la care să joace, în perspectiva Europeanului de anul viitor. În trecut, el a fost dorit de Steaua, însă o revenire în Liga I nu e pe placul jucătorului În orice caz, Marica poate semna un nou angajament abia după deschiderea perioadei de transferuri din luna decembrie.  

Ciprian Marica (30 de ani) a mai evoluat în străinătate la Şahtior Doneţk, VfB Stuttgart, Schalke şi Getafe. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite