Marica, alături de România: la ce visează atacantul la care a renunţat Iordănescu şi ce a vorbit cu selecţionerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Vârful de 30 de ani a fost sărit din schemă la partidele cu Ungaria, Grecia, Finlanda şi Insulele Feroe, însă a avut un discurs elegant, atunci când a fost întrebat despre prima reprezentativă.

Ciprian Marica a ratat partida cu Finlanda, una devenită istorică, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Chiar dacă a ieşit, cel puţin temporar, din circuitul echipei naţionale, atacantul celor de la Konyaspor rămâne alături de tricolori. El a vorbit la Digi Sport cu puţine minute înainte de primul fluier al meciului cu Finlanda.

Ce a spus?

„Aştept cu sufletul la gură acest meci. Mă bucur că suporterii sunt alături de noi pentru că era nevoie de ei. Sunt convins că şi colegii mei ştiu că o Românie întreagă aşteaptă calificarea. Nu simt nicio amărăciune. Contează prea puţin că nu sunt eu acolo. Primordial e să ne calificăm la turneul final. Îmi doresc să ajungem la Euro 2016, e visul oricărui jucător. Cred că Sânmărtean va fi decisiv. Sper să fie inspirat Keşeru, iar Stancu să aducă plusul ofensiv de care avem nevoie. Cred e prea puţin important cine va înscrie. Mesajul pentru colegii mei e clar: vrem calificarea! Sunt sigur că vom câştiga cu publicul alături“, a spus atacantul de 30 de ani.

El a dezvăluit şi o discuţie pe care a avut-o cu Anghel Iordănescu, după ce selecţionerul nu l-a convocat nici pentru „dubla“ cu Finlanda şi cu Insulele Feroe.

„Am glumit cu nea Puiu despre tema convocării mele. I-am spus că putea să mă cheme cu Ungaria şi într-un picior, tot marcam un gol. Dacă atunci nu mă chemi, atunci când? A glumit şi el: «Da, Cipri, a fost greşeala mea»“, a povestit Marica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite