De ce nu a fost convocat omul de gol al României? “Marica e mai preocupat de Facebook decât de fotbal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica FOTO Mediafax
Ciprian Marica FOTO Mediafax

Stafful naţionalei e nemulţimit că atacantul îşi petrece timpul pe reţelele de socializare, în loc să joace fotbal.

Mai sunt 17 zile până la meciul cu Finlanda de acasă, decisiv pentru România în tentativa de a ajunge la EURO 2016. Anghel Iordănescu a anunţat lista stranierilor, iar Marica lipseşte.

România va întâlni Finlanda la 8 octombrie, pe teren propriu, după care se va deplasa în Insulele Feroe pentru ultima partidă a grupei din preliminariile pentru EURO 2016. Tricolorii au misiunea să scoată patru puncte din aceste partide, dar la meciul cu finlandezii de acasă vom juca fără aportul spectatorilor. De vină sunt incidentele de la Budapesta, când suporterii stelişti s-au bătut cu cei dinamovişti în sectorul de tribună rezervat fanilor români.
La puţin timp de la anunţarea deciziei, au apărut şi reacţiile, iar Ciprian Marica a notat pe Facebook: “Ne-am făcut de râs cu bătăile astea fără sens şi ne-am făcut singuri probleme!”.
Marica are dreptate în ceea ce spune, însă activitatea lui consistentă pe reţelele de socializare nu e privită cu ochi buni în stafful naţionalei. “El în loc să încerce să joace la Konyaspor, stă toată ziua pe Facebook. Ciprian trebuie să ştie că postările pe Facebook nu îi aduc convocări la naţională, ci meciurile”, a afirmat într-un cerc restrâns unul dintre antrenorii echipei naţionale a României.
Aflat în conflict cu oficialii turci, pentru că nu a acceptat diminuarea salariului, Marica nu a fost convocat la Konyaspor nici pentru ultimul meci al echipei, cel de la Sivasspor, şi are şanse mici să joace până în iarnă. Inactivitatea lui fotbalistică a condus la decizia lui Anghel Iordănescu de a-l scoate din lot pentru meciurile cu Ungaria şi Grecia, hotărâre care a provocat şi un mic duel verbal. Marica a afirmat că se aştepta la un telefon din partea selecţionerului, Tata Puiu a afirmat că n-avea niciun motiv să-l sune.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite