Cine minte? Echipa lui Halep susține că a dat în judecată compania producătoare a suplimentului, canadienii zic că nu

0
Publicat:

În urmă cu câteva zile, Bogdan Stoica a declarat că Simona Halep a dat în judecată compania care a produs și livrat suplimentul nutritiv contaminat cu Roxadustat, considerând că firma canadiană se face vinovată de depistarea pozitivă a româncei. Reprezentanții societății din Toronto susțin că nu e adevărat și că nu au primit nicio înștiințare de la vreun tribunal în acest sens.

Simona Halep susține că dat în judecată compania canadiană. Foto Getty images
Simona Halep susține că dat în judecată compania canadiană. Foto Getty images

Am dat în judecată compania canadiană, cred că în urmă cu o lună și ceva. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubiri și nu are implicații în dosarul sportiv”, a declarat Bogdan Stoica pentru Euronews.ro.

Întrebat de reporterul GSP dacă poate să confirme că echipa lui Halep a intentat un proces de daune împotriva firmei sale, Kostas Koveos spune că nu: ”Este fals. Sigur. Nu putem să vorbim foarte multe despre caz, dar suntem în legătură cu avocații noștri. Inclusiv în dimineața asta am discutat. Nu înțeleg de unde vin lucrurile astea. Sunt destul de sigur că media adaugă informații de la ea”.

Frații Koveos conduc compania care a produs suplimentul incriminat de Halep. Foto Instagram
Frații Koveos conduc compania care a produs suplimentul incriminat de Halep. Foto Instagram

”Dar există o declarație a avocatului Simonei Halep”, a răspuns jurnalistul, la care patronul firmei Schinoussa a ridicat din umeri și și-a confirmat menținut poziția: ”Da, nu am primit nimic”.

Și Simona Halep a susținut că echipa sa merge la proces cu firma canadiană. "A fost foarte bine că am reuşit să aflăm de unde a venit Roxadustatul, pentru că e foarte greu când nu ştii ce se întâmplă", a spus Halep în interviul pentru americanii de la Front Office Sports, pentru ca apoi să anunţe că a dat în judecată firma care a produs suplimentele. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite