Ce aroganță pentru Halep! Cum se promovează compania care a produs suplimentul contaminat

0
Publicat:

Compania care a produs suplimentul contaminat cu Roxadustat, vinovat de scandalul care i-ar putea pune capăt carierei Simonei Halep, a publicat un filmuleț de promovare chiar ieri, de constănțencei.

Schinoussa Superfoods, firma care a livrat suplimentul Keto MCT, pe care Simona Halep a dat vina pentru contaminare, a publicat un filmuleț pe contul oficial de Instagram. Compania canadiană își face publicitate la suplimentele comercializate chiar prin intermediul unei jucătoare de tenis, bulgăroaica Dia Evtimova.

Și, în plin scandal de dopaj, când o lume întreagă a aflat despre suplimentele nutritive contaminate, firma acuzată de româncă nu numai că nu a oprit de la comercializare aceste produse, ba chiar și le promovează cu nonșalanță! Firma din Scarborough, o suburbie a metropolei Toronto, are și un parteneriat cu Katie Lespérance, model Raw Vegan Bikini, care este ambasadorul produselor Schinoussa Superfoods și care apare în mai multe ipostaze provocatoare în timp ce face reclamă la suplimentele nutritive oferite de compania vinovată de scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep. 

Simona Halep a dat în judecată firma care a produs suplimentul de colagen, contaminat cu Roxadustat pe care l-a ingerat înainte de US Open, sperând că va recupera banii pierduți în urma scandalului de dopaj, vorbindu-se de circa 10 milioane de dolari.

Simona Halep, uluită de tupeul companiei care a îngropat-o. Foto Getty images
Simona Halep, uluită de tupeul companiei care a îngropat-o. Foto Getty images

„Am dat în judecată compania canadiană, cred că în urmă cu o lună și ceva. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubiri. Nu pot să vă spun așa ceva! Va avea doar o influență pur civil-comercială, nu poate avea influență din punct de vedere al dosarului sportiv”, a declarat Bogdan Stoica, avocatul Simonei Halep, în urmă cu câteva zile, pentru Euronews.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite