Cine este antrenorul care o pregăteşte pe Halep pentru turneele din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a declarat, duminică, înaintea de plecarea în SUA, că va avea alături la turneele de la Indian Wells şi Miami un antrenor de la Academia Patrick Mouratoglou.

Sportiva s-a pregătit câteva zile la Academia Mouratoglou.

”A fost foarte bine. O experienţă deosebită. Mă bucur că am făcut acest pas. M-am simţit bine şi a fost o săptămână plină de antrenamente. Sunt bine, m-am antrenat bine şi asta contează. Bineînţeles că se poate juca fără antrenor, dar ca să faci performanţă maximă, din punctul meu de vedere, îţi trebuie cineva alături, care să aibă încredere în tine şi să te ajute în momentele grele să treci peste mult mai uşor. Eu consider că antrenorul este important într-o echipă. Da, este o chestie temporară. O să fie un antrenor de la Academia Patrick Mouratoglou la Indian Wells şi Miami cu mine, şi după aceea o să vedem”, a explicat Halep.

Conform surselor, Simona Halep va fi pregătită de Morgan Bourbon, un antrenor francez în vârstă de 29 de ani. Decizia Simonei Halep de a colabora cu Morgan Bourbon pe perioada turneelor WTA din Statele Unite ale Americii a venit după ce în ultima perioadă parring partenerul ei a fost francezul Arnaud Restifo, cu care s-a înţeles foarte bine.

Decizia de colaborare cu Morgan Bourbon a venit la recomandarea lui Patrick Mouratoglou.

Turneul de la Indian Wells este programat în perioada 9-20 martie, iar cel de la Miami în perioada 22 martie – 3 aprilie. Ambele sunt de categorie WTA 1000.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite