Cine e personajul la adresa căruia Anghel Iordănescu a avut aseară o ieşire violentă: „Eşti un mare mincinos. Mai bine stăteai acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

România întâlneşte azi naţionala Elveţiei la Campionatul European de fotbal. Imaginea tricolorilor a fost afectată de o ieşire pe care Anghel Iordănescu a avut-o aseară la conferinţa de presă.

Conferinţa României s-a încheiat cu un scandal în toată regula, selecţionerul Anghel Iordănescu având o ieşire necontrolată şi lipsită total de diplomaţie la adresa unui reporter român. 

Cel în cauză este ziaristul Justin Gafiuc, de la Gazeta Sporturilor, ziarist cu peste 20 de ani de experienţă în domeniu. Acesta a scris în ultimele zile, două articole care l-au scos din sărite pe selecţioner.

*Despre faptul că Iordănescu n-ar mai fi lucid şi că s-ar comporta urât cu secunzii săi

*Despre faptul că Denis Alibec ar fi fumat în pauza jocului cu Franţa

Iordănescu n-a mai rezistat la conferinţa de presă de ieri şi la întrebarea jurnalistului Justin Gafiuc de la “Gazeta Sporturilor” despre starea lui Denis Alibec, “Generalul” a luat foc: “În primul rând, sunteţi un mare mincinos! Alte amănunte vă dau între patru ochi. Atomsfera e foarte bună. Nu e vorba că i-aş lua apărarea lui Alibec. Niciunul dintre secunzi nu mi-a spus că Alibec ar fi fost la cabine sau că ar fi fumat. Dezinformaţi presa şi opinia publică din România. Sunteţi un ziarist care, din punctul meu de vedere, era mai bine dacă rămâneaţi acasă”.

Naţionala Elveţiei e plină de imigranţi. Deţine recordul în Europa

Legătură strânsă între un deputat rus care ne-a făcut ţigani şi violenţele ruşilor

Momente jenante la conferinţa României. Nu doar Iordănescu s-a făcut de râs

FOTO jos: Justin Gafiuc (Gazeta Sporturilor) încercând să desluşească tactica naţionalei pe vremea lui Victor Piţurcă

gafiuc
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite