Christoph Daum, fostul antrenor al României, diagnosticat cu cancer. Mesajul emoționant al germanului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când a fost demis de către Federația Română de Fotbal, Christoph Daum nu și-a mai găsit angajament, iar acum, la aproximativ 5 ani de la plecare, acesta a anunțat că se luptă cu o boală cruntă. În mesajul postat pe pagina sa de Instagram, fostul tehnician a ținut să le transmită un mesaj susținătorilor săi și a dezvăluit că tratamentul pentru combaterea cancerului decurge foarte bine.

Christoph Daum a avut rezultate nesatisfăcătoare pe banca tehnică a României. Foto Arhivă Adevărul
Christoph Daum a avut rezultate nesatisfăcătoare pe banca tehnică a României. Foto Arhivă Adevărul

Salutare dragi prieteni ai fotbalului, mi-ar plăcea să mă adresez vouă cu un mesaj personal: din păcate a trebuit să mă retrag din public în ultimele luni, după ce am fost diagnosticat cu cancer în urma unor examene de rutină. De atunci, profesorul dr. Jurgen Wolf și echipa sa s-au ocupat de mine și sunt mândru să anunț că tratamentul funcționează bine pentru mine.

Mă cunoașteți: sunt un luptător și voi aborda provocarea cu optimism și cu toată puterea mea. Vă rog să respectați faptul că am nevoie de intimitate acum pentru a mă recupera cât mai repede posibil”, a scris tehnicianul care a activat în România.

Așa arată acum fostul selecționer Christoph Daum. Foto Instagram
Așa arată acum fostul selecționer Christoph Daum. Foto Instagram

Mergeți din timp la medic!

Vă apreciez mesajele pozitive și vă mulțumesc pentru sprijin. Pot doar să vă sfătuiesc un lucru: mergeți din timp la consultații pentru a preveni cancerul. Cu sinceritate, Christoph Daum”, a încheiat acesta pe Instagram.

În cariera sa, Christoph Daum a antrenat pe Koln, Stuttgart, Besiktas, Leverkusen, Austria Vienna, Fenerbahce, Frankfurt, FC Brugges, Bursaspor și naționala României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite