CFR Cluj, târâtă prin tribunale de jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Maftei FOTO Mediafax

Fotbaliştii care nu şi-au încasat datoriile le cer socoteală judecătorilor care au băgat rapid clubul în insolvenţă, fiindcă prin această manevră ei nu-şi vor mai vedea vreodată banii.

Autorităţile au aprobat în regim de urgenţă dosarul CFR-ului, decizia fiind dată în aceeaşi zi în care cei prejudiciaţi trebuiau să-şi primească restanţele financiare.

Echipa ardeleană a intrat în insolvenţă pentru a scăpa de “găurile” de milioane de euro. Dar, oficialii au dus cu vorba şi sportivii care aveau de încasat salariile pe câteva luni. În acest caz, respectivii trebuie să se înscrie la masa credală pentru recuperarea sumelor, ceea ce înseamnă alte multe luni de chin.

Totuşi, ei au realizat că procedura de a hotărî de pe o zi pe alta “cazul” CFR e ilegală şi îi cheamă în faţa instanţei tocmai pe judecători!

Astfel, Liviu Ganea, Hora, Voiculeţ, Sepsi sau Maftei vor demara procedura. “Termenul normal e de 30 de zile, dar aici s-a făcut totul în patru zile. Am de luat 60.000 de euro şi nu vor să-i dea”, a explicat Liviu Ganea la Dolce Sport. Apoi, jucătorul împrumutat în prezent la Braşov a continuat: “Domnul Mureşan şi cei de la comisii ne spuneau să avem răbdare că intră banii din drepturile tv, dar totul a fost ceva premeditat pentru ca ei să intre în insolvenţă şi să nu ne mai dea nimic…Cine a semnat anumite documente, cine a contribuit la această situaţie, va plăti”.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite