CFR Cluj l-a distrus pe Rod Stewart: „Îmi vine să plâng!“. Reacţia artistului britanic după noaptea de coşmar a lui Celtic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a devenit doar a doua echipă care s-a impus în 2019 pe „Celtic Park“. Prima a fost Valencia (Spania), în 16-imile Ligii Europa.

Celtic e, în continuare, în stare de şoc, după ce a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, pierzând returul cu CFR Cluj, scor 3-4. 

Scorul din tur, 1-1, a crescut şi mai mult şansele campioanei Scoţiei de a avansa, însă ceea ce s-a întâmplat, marţi seară, la Glasgow, a dat peste cap calculele hârtiei şi i-a bulversat pe fanii campioanei Scoţiei.

Printre aceştia s-a aflat şi celebrul Rod Stewart, cel care a vorbit în presa britanică, după înfrângerea cu CFR, rezultat care a trimis Celtic în play-off-ul Ligii Europa.

Ce a spus Rod Stewart?

*E ceva foarte neobişnuit pentru noi să n-avem o noapte mare pe Celtic Park, dar cred că motivul e că am luat prea uşor meciul cu CFR. Credeam că vom câştiga. 

*Nu înţeleg de ce n-au jucat Christopher Jullien, un jucător pe care l-am cumpărat cu 7 milioane de lire şi Boli Bolingoli, un jucător de 3 milioane. Niciunul dintre ei n-a jucat. Nu înţeleg asta.

*E una dintre acele zile, iar noi trebuie să mergem mai departe. Mergem acum în Liga Europa şi hai să obţinem 9 la rând! 

*Celtic nu va câştiga niciodată Liga Campionilor, ştim asta. Era un venit mare pentru noi şi am dat cu piciorul la 30 de milioane de lire necalificându-ne. 

*Nu vom câştiga Liga Campionilor decât dacă ne mutăm cumva în prima ligă engleză şi primim sumele pe care le plăteşte Sky şi luăm jucătorii de calibrul celor care ajung la Arsenal şi Tottenham.

*E o ţară mică (n.r. – Scoţia) şi îmi vine să plâng.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite