Gigi Becali, reacţie de bun simţ: Ce a declarat despre Dan Petrescu după Celtic – CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Gheorghe Hagi a sărit la gâtul lui Dan Petrescu, înaintea marelui meci de la Glasgow, după care a tăcut din gură, când clujenii au trecut de campioana Scoţiei, în schimb, Gigi Becali a avut puterea de a veni cu o declaraţie elegantă.

Gigi Becali refuză să numească un antrenor competent la FCSB şi să-i dea mână liberă, însă e impresionat de rezultatul unei astfel de strategii la o echipă rivală.

Întrebat la Digi Sport despre calificarea impresionantă a clujenilor în faţa celor de la Celtic Glasgow, după o victorie formidabilă cu 4-3 în retur, latifundiarul din Pipera a avut o reacţie cu mult bun simţ.

„Mă înclin în faţa lui Dan Petrescu. Jos pălăria! Poate să zică orice la ce a făcut din jucători. Nu mai suflu o vorbă în faţa lui. A făcut din nişte băieţi, adevăraţi războinici. N-am văzut în viaţa mea aşa ceva“, a spus Becali.

Aici alege antrenorul jucătorii, nu altcineva. Am ales jucătorii care au caracter. Aici face echipa antrenorul, adică eu. Eu fac transferurile.  Dan Petrescu antrenor CFR Cluj  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite