CFR Cluj în sezonul următor: bugetul necesar, transferurile, schimbările din cadrul conducerii şi posibilii investitori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Árpád Pászkány FOTO Mediafax
Árpád Pászkány FOTO Mediafax

Două persoane ale căror nume este legată ascensiunea lui CFR Cluj din ultimii ani, Árpád Pászkány şi Iuliu Mureşan, au susţinut joi o conferinţă de presă în care au vorbit despre viitorul formaţiei din Gruia.

Árpád Zoltán Pászkány (fost oficial al CFR Cluj): „Momentan, ca şi persoană fizică nu mai sunt acţionar în cadrul societăţii CFR Cluj 1907 S.A.. Deşi s-au spus multe lucruri în presă, nu am plecat. Mai plec şi mai vin în Dubai. Clujul a reuşit un record european în ultimii bani. Clujenii nu s-ar fi gândit niciodată acum 15 ani să fie cântat imnul UCL în trei ediţii. Vrem un investitor, foarte probabil din afara ţării, care să aibă apetit pentru fotbal şi în calitate de acţionar. 

Încă din 2012 am încercat să atrag un grup de investitori, care să aibă interes pentru fotbal. E frumos să câştigi de trei ori campionatul şi Cupa României. Ar fi nevoie de un buget de 25-30 de milioane de dolari pe an, timp de cinci ani. Din păcate, n-am reuşit să atragem un asemenea investitor, dar mai avem discuţii. Sper ca participarea în Europa League să atragă şi investitorii. Începând din luna ianuarie mi-am cedat acţiunile unui grup de firme, care să ducă mai departe viaţa acestui club“.

Iuliu Mureşan (preşedinte CFR Cluj): „Anul acesta am traversat un moment mai dificil şi nu ne-am atins obiectivul, dar ne dorim să revenim unde am fost. Am terminat pe locul cinci. Chiar aseară am primit un formular de la FRF şi ne-am înscris pentru a participa în Europa League. Am venit cu un mesaj foarte clar, vrem să continuăm. Nu ne retragem şi nu intrăm în insolvenţă. Va fi un buget mic şi ne vom adapta la cerinţe. Cu opt jucători am reziliat contractele. Robert Maah şi-a reziliat azi contractul pe cale amiabilă. Gabionetta şi-a exprimat dorinţa de a nu mai continua. cu Chanturia am semnat un acord de transfer şi el va juca în Italia, la Hellas Verona“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

În numele tatălui! Povestea lui Beto, fostul portar al lui CFR Cluj, care a plâns ca un copil după finala Europa League

Şefii lui CFR Cluj s-au hotărât în privinţa viitorului lui Vasile Miriuţă. Ardelenii se pregătesc pentru cupele europene

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite